Genieten op Niveau

Freelance Chefkok Job van Oossanen

Koken is en blijft mijn Passie! Koken is ontspanning, brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten.

Tijdens mijn carriere als chef heb ik mogen ervaren wat de waarde van voedsel is. Het is een onuitputtelijke bron van genot. Genot om ermee te mogen werken en genot om deze creaties te proeven.  

 

Foto: Workshop Kerst, 10 december 2012 - In de keuken van restaurant "Jean Marie" te Gouda

 

Over Job van Oossanen

In 2006 startte ik mijn eerste onderneming genaamd "Job Kookt Vanavond" Dit was volledig gericht op het koken op locatie en was al snel een succes. Het blijft fantastisch om een beleving bij mensen thuis te creëren en uit al die verschillende keukens kleine kunstwerken te presenteren.

Ik ben geboren op 20 oktober 1981 te Rotterdam en woon hier nog steeds met veel plezier. Met mijn huidige onderneming CulinairGenot heb ik mijn werkgebied verbreed met kookworkshops, kookdemonstraties en kookcursussen. Uiteraard is koken op locatie nog altijd niet gaan vervelen.

Als freelance Chefkok ben ik continu op zoek naar nieuwe producten, bijzondere combinatie en vernieuwende technieken. Tijdens de kookworkshops is het samen koken met de deelnemers fantastisch! Koken brengt mensen samen en laat mensen samen genieten.

 

Mijn motto: "Koken is een Genot... Geniet daarvan!"

 

 

Curriculum Vitae

Mijn culiniare levenslijn

 

Freelance Chefkok (owner)

CulinairGenot

October 2012 – Present / Rotterdam Area, Netherlands

Genieten op niveau
Kookworkshop | Kookcursussen | Koken op locatie

 

Kandidaat Masterchef Nederland

Zodiac SBS6

Januari 2014 – March 2014 / Internationaal

Deelname aan "Masterchef Nederland". Op topniveau koken in Nederland, België en Frankrijk.

 

Freelance kok

Souldivers
May 2007 – Present / Rotterdam Area, Netherlands

De enige BBQ-specialtycursus ter wereld

 

Freelance kok

Freelance kok at C1000
December 2006 – Present / Capelle aan den IJssel

Workshops kerst en asperges

 

Freelance kok (owner)

JobKookt.nl
January 2006 – September 2012 / Rotterdam Area, Netherlands

Koken op locatie

 

Freelance columnist

Rails magazine
March 2007 – March 2009 / Rotterdam Area, Netherlands

Koken op het spoor

 

Chefkok

Freelance kok voor RTL5
January 2007 – June 2007 / Duitsland

Koken uit de vorige eeuw

 

Chef de Partie

De Engel
August 2006 – December 2006 / Rotterdam Area, Netherlands

Puur, eerlijk en hoog op smaak

 

Chef de Partie

Herrie
March 2006 – July 2006 / Amsterdam Area, Netherlands

Fingerfoods

 

Kandidaat Herman zoekt Chef

LifestyleXperience RTL5
June 2005 – March 2006 / Internationaal

Top 3 bij deelname aan "Herman zoekt Chef". Op topniveau koken in Nederland, Italië en Frankrijk.

 

Chef de Partie

Groot Paardenburg
October 2005 – February 2006 / Ouderkerk aan de Amstel

Gerijpt vlees en "Jus De Veau"

 

Chefkok

Westerpaviljoen
September 2004 – January 2006 / Rotterdam Area, Netherlands

Alle wereldkeukens

 

Chefkok

Dirty Nelly
August 2003 – August 2004 / Den Haag

Grill specialiteiten

 

Souschef

De Schenkel
July 2002 – July 2003 / Capelle aan den IJssel

Hollandse biefstukken en spaireribs

 

Chef de Partie

Sambucca
May 2001 – June 2002 / Capelle aan den IJssel

Culinaire genot & luxe

 

Chef de Partie

De Brasserij
August 1999 – April 2001 / Capelle aan den IJssel

Maaltijdsalades en uitsmijters